Νέα

Φεβρουάριος 2019

6 Πανελλήνια μετάλλια στη Λάρισα


Απρίλιος 2018


Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες 2018Φεβρουάριος 2018

Η εκπρόσωπος του Tokai University Nao Fukumoto στον Μαχητή Βύρωνα!!!


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017


Σεμινάριο με τον Yusuke Kanamaru

Δευτέρα, 22 Μαϊου 2017


Διεθνές Τουρνουά Ηλιούπολης
Δευτέρα,13 Μαϊου 2017

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες 2017

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2017Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2016
Δευτέρα,18 Απριλίου 2016


Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες 2016

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015


Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Studio 265 στηρίζει τον Γιάννη Καρτσωνάκη

Μια ακόμη στήριξη για τον μαθητή τζούντο αλλά και φοιτητή ναυτιλιακών Γιάννη Καρτσωνάκη κατάφερε και εξασφάλισε ο δάσκαλος της σχολής μας μέσω του κ.Χρήστου Σμυρνή. Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο εκπληκτικό αρχιτεκτονικό γραφείο που στεγάζεται επί της οδού Υμηττού 265 ο κύριος Σμυρνής μας σκλάβωσε με την φιλοξενία του,την γενναιοδωρία του, αλλά και το απίστευτο ήθος που τον διακατέχει δημιουργώντας μας ένα τρομερά ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα δίνοντάς μας δύναμη και αισιοδοξία για το δύσκολο έργο μας.
Πιο συγκεκριμένα ο κ.Σμυρνής μας δήλωσε τα κάτωθι:
Πιστεύουμε ότι σήμερα, στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, μοναδική διέξοδος είναι η ανάπτυξη της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Αξίες διαχρονικές που πρεσβεύει το Judo και εκπροσωπούνται επάξια από τον Γιάννη και τον Μαχητή του Βύρωνα.Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο 265 δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια και έχει αναλάβει με επιτυχία έργα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και των Κυκλάδων.Θέλουμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του Γιάννη και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία 


Παρασκευή,12 Δεκεμβρίου 2014


Panionios Cup - Όλοι στο βάθρο - Υπέροχη κερκίδα!!!


Παρασκευή,14 Νοεμβρίου 2014


Ο φούρνος Αλεξίου βασικός υποστηρικτής του Γιάννη Καρτσωνάκη!!!

Όσο υπάρχουν άνθρωποι…
Μετά την πρόσφατη επιτυχία του Γιάννη και της Λένας Καρτσωνάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών-γυναικών, οι αδερφοί Αλεξίου που διατηρούν κατάστημα αρτοζαχαροπλαστικής στην οδό Νέας Ελβετίας 29 στον Βύρωνα, προσκάλεσαν  τον δάσκαλο του συλλόγου μας κ.Αυγέρη Γεώργιο για να συζητήσουν από κοινού τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν και αυτοί να συνεισφέρουν στο δύσκολο έργο μας.

 Οι κύριοι Αλεξίου εμφανίστηκαν αρκετά ενήμεροι για τα δρώμενα του ελληνικού τζούντο αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σύσσωμος ο ελληνικός αθλητισμός. Κρατάμε την μεγάλη κουβέντα του κ.Αλεξίου:’’Τα μαγαζιά του Βύρωνα πρέπει να στηρίζουν τα παιδιά του Βύρωνα’’, η οποία μας δίνει δύναμη για την συνέχεια και ευχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών!!! Δευτέρα,15 Σεπτεμβρίου 2014

2ος στην Ρουμανία ο Σιρανίδης

Το Σάββατο 13.09.2014 στο 20 International judo tournament που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Sibiu της Ρουμανίας, ο αθλητής της σχολής μας Σιρανίδης Βασίλης κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των 81kg. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τουρνάρης Αντώνης ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση,ο Καρτσωνάκης Μιχάλης με δυο νίκες την 7η, ενώ 2 ήττες έκανε ο Καρτσωνάκης Γιάννης(ο οποίος πήρε βαθμούς και στους 2 αγώνες)καθώς και ο μικρός της παρέας ο Διονυσιάδης Αλέξανδρος.Ο συνδυασμός υψηλότατου επιπέδου και κάκιστης διαιτησίας δεν μας άφησε πολλά περιθώρια για να πανηγυρίσουμε και για άλλα μετάλλια.Όλες οι χώρες (Αυστρία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία, Πολωνία, Ρωσία, Μολδαβία, Τσεχία και Ρουμανία...) παρουσιάστηκαν άρτια προετοιμασμένες με την οικοδέσποινα χώρα να κλέβει τις εντυπώσεις. Μπράβο σε όλους για την καταπληκτική εμφάνιση!!!
Πέμπτη,4 Σεπτεμβρίου 2014

4ο Camp Μαχητή Βύρωνα

Κάθε χρόνο όλο και πιο όμορφα!Τρέξαμε,γυμναστήκαμε,κάναμε πορείες,φτιάξαμε και σηματοδοτήσαμε ορειβατικά μονοπάτια,κόψαμε ξύλα,φάγαμε και ήπιαμε(κάποιοι λίγο παραπάνω)και απλά περάσαμε τέλεια!!!

 Παρασκευή,8 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακά αθλήματα και εισαγωγή σε ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΤΕΦΑΑΜε αφορμή την εισαγωγή στο ΤΕΦΑΑ της πρωταθλήτριας μας Λένας Κ.καθώς και των δίδυμων αδερφών της που πέρασαν σε ΑΕΙ της Αθήνας και οι δύο,οφείλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς για την αξία των πολύτιμων μορίων που ΜΟΝΟ Ολυμπιακά αθλήματα όπως το ΤΖΟΥΝΤΟ δίνουν.Οι μαθητές μας,με τις  θέσεις που κατέλαβαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατάφεραν και εξασφάλισαν τις μοριοδοτήσεις της πολιτείας.

Στο αρθρ. 38 του ΦΕΚ 24Α/2013 καθορίζεται το ποσοστό εισακτέων και η προσαύξηση των μορίων των πρωταθλητών σχολικών αγώνων - υποψηφίων για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο, ως εξής:

• Εισάγονται σε σχολές ή τμήματα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ οι διακριθέντες αθλητές με 1η πανελλήνια νίκη στους σχολικούς αγώνες, εφόσον συγκεντρώνουν εφόσον συγκεντρώνουν αριθμό μορίων τουλάχιστον ίσο με το 90% του αριθμού των μορίων του τελευταίου εισαχθέντος στη συγκεκριμένη σχολή στο ίδιο ακαδημαϊκό έτος, κατά τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 2525/1997 (A΄188), όπως ισχύει, ύστερα από προσαύξηση του συνόλου των μορίων τους κατά 20% για τα ΤΕΦΑΑ και κατά 10% για οποιαδήποτε άλλη σχολή ή τμήμα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Όσοι κατέκτησαν τη 2η θέση λαμβάνουν προσαύξηση 20% για τα ΤΕΦΑΑ και 8% για τις υπόλοιπες σχολές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και όσοι τερμάτισαν στην 3η θέση έχουν προσαύξηση 7% για ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και 20% για τα ΤΕΦΑΑ

• Οι διακριθέντες αθλητές στους σχολικούς αγώνες εισάγονται σε επιπλέον ποσοστό 20% στα ΤΕΦΑΑ και 3% στις άλλες σχολές ή τμήματα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ από τον εκάστοτε προβλεπόμενο αριθμό εισακτέων.

• Σε περίπτωση που μαθητής – αθλητής κατακτήσει 1η νίκη, τόσο σε Πανελλήνιους Μαθητικούς – Σχολικούς αγώνες όσο και σε Πανελλήνιους αγώνες, τότε τα προβλεπόμενα κατά τα ανωτέρω ποσοστά προσαύξησης για την εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι. προσαυξάνονται κατά μία ποσοστιαία μονάδα.
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Με το δεξί...Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Μπράβο Βασίλη!!!

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

3ο Camp Μαχητή Βύρωνα


Δευτέρα,20 Μαϊου 2013


Όλοι πρώτοι
        
Απίστευτες και απερίγραπτα όμορφες και συγκινητικές στιγμές έζησε χτες η οικογένεια του Μαχητή Βύρωνα στην Πετρούπολη όπου διεξήχθη μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιο τουρνουά αγώνων εδάφους για άνδρες και γυναίκες. Οι μαχητές μας Πέτρος Κατούντας στα -73,Χρήστος Ντάϊκος στα -100 και η δασκάλα των μικρών μας αθλητών Μάγδα Κονδύλη στα -57 , κατέκτησαν όλοι τους την πρώτη θέση αποδεικνύοντας πως  η σχολή μας κρατεί δίκαια τον τίτλο της μιας εκ των καλύτερων στην Ελλάδα στο Κόσεν τζούντο και όχι μόνο. Στα αξιοσημείωτα της ημέρας αξίζει να σημειωθεί και η 3η θέση του Κώστα Γιώτη στα -73 καθώς και τα 3 χρυσά [Καρτσωνάκης Γ.(-60),Καρτσωνάκης Μ.(-66),Σιρανίδης Β.(-73)], και το ένα ασημένιο[Ζαφείρης Α.(-73)] μετάλλιο των εφήβων. Μπορεί το άθλημα να είναι ατομικό όμως όλοι χτες ανέδειξαν την έννοια και την αξία της λέξης ΟΜΑΔΑ, γιατί χτες υπήρξαν κάποιοι που δεν πάλεψαν για τον εαυτό τους αλλά για την ομάδα τους και τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο από όλους μας.
Δευτέρα,18 Φεβρουαρίου 2013


Επιτυχίες και πάλι για τον Μαχητή Βύρωνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-73 κιλά
1. Βασίλειος Μπαλαμπανασβίλι (Φίλιππος Αμυνταίου)
2. Γιώργος Σοφιανίδης (Sakura Κατερίνης)
3. Βασίλειος Σιρανίδης (Μαχητής Βύρωνα)
3. Βλαδίμηρος Σωτηριάδης (Φίλιππος Αμυνταίου)


-60 κιλά
1. Αναστάσιος Κεσίδης (Φίλιππος Αμυνταίου)
2. Νίκος Ιβανίδης (ΕΟΣ Αχαρνών)
3. Ευάγγελος Γάνιαρης (Ομιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας)
3. Ιωάννης Καρτσωνάκης (Μαχητής Βύρωνα)Σάββατο,15 Δεκεμβρίου 2012

Η Ιουλιέττα Μπουκουβάλα στον Μαχητή Βύρωνα
Σάββατο ,1 Δεκεμβρίου 2012

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών-γυναικώνΚυριακή,11 Νοεμβρίου 2012

Τουρνουά HERMES CLUB - CUP HELP & DONATE

Σάββατο,28 Ιουλίου 2012

Προπονητικό Camp Μαχητή Βύρωνα

Με τις καλύτερες αναμνήσεις επέστρεψαν οι αθλητές του συλλόγου μας από την υψομετρική προετοιμασία που διεξήχθη σε ορεινό χωριό της Φθιώτιδος στα 1350μ. υψόμετρο.Με λίγα λόγια.... τα περάσαμε όμορφα!!!

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/groups/120339741373138/photos/
Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Διεθνές τουρνουά Olympus Judo Cup         Μεγάλη Επιτυχία για τον αθλητή του μαχητή Βύρωνα Μιχάλη Καρτσωνάκη η κατάκτηση της 3ης θέσης στο Διεθνές Τουρνουά Olympus Cup στο Λιτόχωρο.

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012


Τουρνουά Τζούντο Μαχητή Βύρωνα

Ο Α.Σ. Μαχητής Βύρωνα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Δήμο Βύρωνα διοργανώνει Τουρνουά Τζούντο το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 για τις κατηγορίες Mini Junior, Junior B, Junior A, Παίδων-Κορασίδων Α και Β, Εφήβων - Νεανίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ο.Τ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης (Ταταούλων, Σχολεία Εργάνης Βύρωνα - Δίπλα από την είσοδο του θεάτρου Βράχων Βύρωνα).


Επιτυχία του Μαχητή Βύρωνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων

8 Μαρτίου 2012


Επιτυχία του Μαχητή Βύρωνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων


Οικογενειακή υπόθεση για φέτος τα μετάλλια του Μαχητή Βύρωνα στο .
Μετά από την επιτυχία των δίδυμων αδελφών της στο Πανελλήνιο Εφήβων την προηγούμενη εβδομάδα, η Λένα Καρτσωνάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο των -57kg στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Η αθλήτριά μας έχασε στον τελικό από μια αθλήτρια που είχε κερδίσει δύο αγώνες νωρίτερα με Ιππόν…όμως η διαδικασία των pool την ξανάφερε μπροστά της για να της πάρει την ρεβάνς(με yuko).
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιτυχία, της εξασφάλισε μια θέση στην λίστα των αθλητριών που θα συγκροτήσουν την ελληνική ομάδα για το Διεθνές Τουρνουά U20 με την επωνυμία «4th Iliadis Cup» το οποίο βρίσκεται στο καλαντάρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (EJU).Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Επιτυχίες για τα δίδυμα μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές μας κατέλαβαν δύο
χάλκινα στα -55kg και -66kg αντίστοιχα. Ένα λάθος στοίχισε στον περσινό πρωταθλητή των -55kg Καρτσωνάκη Ιωάννη, την είσοδο στον τελικό και
την διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου, στέλνοντας τον στα ρεπεσάζ για την διεκδίκηση της 3ης θέσης την οποία και κατέλαβε. Η έκπληξη της ημέρας ήρθε από τον δίδυμο αδελφό Μιχάλη Καρτσωνάκη ο οποίος αν και τραυματισμένος κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό της 3ης θέσης με Ιππόν στα 15 δευτερόλεπτα.


Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Τίμησε με την παρουσία του την προπόνηση μας σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο κ. Σαμπρής Αλέξανδρος του οποίου η δυναμική παρουσία 'έδωσε' πολλά σε όσους είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: